O NAMA

     Tim strastvenih ljubitelja fotografije koji obožava svoj posao i kojima fotografija teče kroz vene stoji iza ovog sajta. Počeli smo oficijelno 2010. kao prvi pravi studio u gradu, a u fotografiju ušli još u doba filma. Posedujemo dobar background vezan za modnu i novinsku fotografiju, volimo vizuelne umetnosti, uživamo igrajući se sa svetlom, kompozicijom, bojama...

Naš stil

     Najsuptilnija osećanja teško je izraziti rečima, kao što nam i za trenutke najveće radosti, ushićenosti ili tuge često nedostaju adekvatne reči da bismo ih verno opisali. Proslave venčanja obiluju trenucima u kojima se prepliću raznovrsne emocije koje je teško opisati, a intenzivne su i vredne pamćenja tokom celog života.

The best you can get

     Najbolje što možete dobiti od nas sadržano je u Creative & Reportage paketima, kao i u Platinumu iz grupe Classic Paketa. To je način na koji volimo da radimo i ono u čemu uživamo. Potpuno isključeni od svega komercijalnog i potpuno posvećeni vama kako bismo dali svoj maksimum.

PORTFOLIO

"LIGHT MAKES PHOTOGRAPHY. EMBRACE LIGHT. ADMIRE IT. LOVE IT. BUT ABOVE ALL, KNOW LIGHT. KNOW IT FOR ALL YOU ARE WORTH, AND YOU WILL KNOW THE KEY TO PHOTOGRAPHY."

GEORGE EASTMAN

KONTAKT

VAŠA PRIČA POČINJE IZMEĐU OVIH REDOVA… A NAJBOLJI NAČIN DA JE DOBRO ISPRIČAMO JE DA SE
UPOZNAMO BOLJE

Scroll to Top