HOT CV - шаблон joomla Оригами
 • Image 01

  Say Cheese Studio

 • Image 02

  wedding photography

 • Image 03

  birthday photography

 • Image 04

  studio shooting

 • Image 05

  proffesional photos

 • Image 06

  model shooting

U skladu sa zahtevima za novu sezonu i željom da naš nivo podignemo na još viši nivo, Say Cheese studio želi da pojača svoj tim novim saradnicima. Biće nam potrebni fotografi, videografi i asistenti.

 

- Kreativni videograf / storyteller:

Pozivamo sve one koji se bave videom na malo drugačiji način, koji su inventivni, ne beže od novih izazova, koji žele da iskažu svoju kreativnost i rade na svom specifičnom stilskom izrazu da budu deo našeg tima. Ukoliko ste posvećeni poslu, težite ka sopstvenom izrazu i prepoznatljivom stilu, kreativni ste i želite da ulažete u svoju edukaciju i opremu, budite sigurni da je ovo posao koji ima potencijal da veoma brzo postane najisplativiji. Tragamo za  ljudima ovakvog tipa, želimo da ponudimo nešto novo i želimo da vas adekvatno nagradimo za dobro urađen posao.

Predispozicije:

Odlično poznavanje filmskog jezika; bazično poznavanje fotografije, pre svega svetla i kompozicije; iskustvo u snimanju venčanja, reportaža, kraćih formi; poznavanje rada sistema za stabilizaciju (ronin, steadicam)...

Tehnička opremljenost:

Full frame DSLR sa svetlosno jakim objektivima i pratećom opremom. Bar dva fiksna objektiva (prajma) veće svetlosne jačine; kvalitetan externi mikrofon Rode/Sennheiser; kvalitetan tripod/monopod.

 

- Dopunski videograf (second shooter):

Snimatelj za dopunske kadrove, drugi, odnosno pomoćni snimatelj za zahtevnije događaje, a samostalni za manje zahtevne, u zavisnosti od potreba.

 Predispozicije:

Osnovno poznavanje filmskog jezika, svetla i kompozicije; iskustvo u snimanju kao drugi ili kao glavni snimatelj

Tehnička opremljenost:

Full frame DSLR  (ili high-end krop telo) sa barem jednim fiksnim objektivom, eksterni mikrofon, stativ, monopod.

 

- Kreativni / vodeći fotograf: 

Ukoliko želite da gradite karijeru u jednom od vodećih studija u zemlji i da napredujete u karijeri, ukoliko ste kreativni, imate sveže ideje, radite na sebi i spremni ste da se usavršavate, a  posedujete kvalitete da predvodite tim, - onda je ovo prava prilika da radite posao koji volite i da od njega živite.

Predispozicije:

Bogato fotografsko iskustvo i iskustvo u fotografisanju venčanja; poznavanje modne fotografije i iskustvo u radu sa modelima; odlično poznavanje svetla i kompozicije, kao i klasičnog portretisanja; smisao za organizaciju, preduzimljivost; 

Tehnička opremljenost:

Full frame DSLR sa objektivima koji omogućavaju komfor u radu (zoomovi na 2.8, fixni 1.8 ili jači), sa sistemskim blicevima, modifikatorima svetla i trigerima.

 

- Pomoćni / drugi fotograf: 

Fotograf za komercijalni deo posla na svadbama. Rad prvenstveno sa gostima

Predispozicije:

Iskustvo u fotografisanju venčanja i proslava; dobro poznavanje fotografskih tehnika; komunikativnost, korektni snimci i produktivnost 

Tehnička opremljenost:

 Profesionalni aparat sa sistemskim blicem; dodatni blic sa trigerima ili rasveta 

 

- Asistent fotografa: 

Osnovno poznavanje geometrije i fizike (optike); iskustvo u bavljenju fotografijom; aparat je prednost

 

Za sve kandidate: prijatan izgled, komunikativnost i kultura izražavanja, lakoća rada u timu, poslovnost i odgovornost; poželjno posedovanje vozačke dozvole, kao i kredita na telefonu.

Ako niste baš sve od ovoga, ali ste mladi i perspektivni i nadate se da ćete biti ovakvi, konkurs je otvoren i za vas!

Želimo vam puno uspeha :)

Podatke o sebi i svom radu, vaš portfolio ili linkove možete poslati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i obavezno naznačite [poziciju za koju konkurisete]

Očekujemo da uskoro postanete deo našeg tima i želimo vam puno sreće na konkursu!

Svi koji uđu u najuži izbor biće pismeno obavešteni. Neozbiljne ponude nećemo razmatrati, niti odgovarati na njih. O finansijskim uslovima će biti obavešteni svi koji budu pozvani na razgovor.

Kontakt Info

[email protected]
+381 18 255 647
+381 60 011 666 1

Adresa:

Obrenovićeva 59
18000 Niš
Srbija

Say Cheese @facebook     Follow us on Instagram

Contact us

Upoznajmo se bolje! Podelite sa nama vašu priču! Hajde da se inspirišemo da je što bolje ispričamo. Neka bude neponovljiva! Bilo bi sjajno da znamo i nešto više o vašim planovima za venčanje... Šta vam se sviđa, kakav stil volite, šta očekujete od nas... Pišite nam. Potrudićemo se da što pre odgovorimo na svako vaše pitanje!