HOT CV - шаблон joomla Оригами
 • Image 01

  Say Cheese Studio

 • Image 02

  wedding photography

 • Image 03

  birthday photography

 • Image 04

  studio shooting

 • Image 05

  proffesional photos

 • Image 06

  model shooting

U skladu sa zahtevima za novu sezonu i željom da naš nivo podignemo na još viši nivo, Say Cheese studio želi da pojača svoj tim novim saradnicima. Biće nam potrebni fotografi, videografi i asistenti.

 

- Kreativni videograf / storyteller:

Pozivamo sve one koji se bave videom na malo drugačiji način, koji su inventivni, ne beže od novih izazova, koji žele da iskažu svoju kreativnost i rade na svom specifičnom stilskom izrazu da budu deo našeg tima. Ukoliko ste posvećeni poslu, težite ka sopstvenom izrazu i prepoznatljivom stilu, kreativni ste i želite da ulažete u svoju edukaciju i opremu, budite sigurni da je ovo posao koji ima potencijal da veoma brzo postane najisplativiji. Tragamo za  ljudima ovakvog tipa, želimo da ponudimo nešto novo i želimo da vas adekvatno nagradimo za dobro urađen posao.

Predispozicije:

Odlično poznavanje filmskog jezika; bazično poznavanje fotografije, pre svega svetla i kompozicije; iskustvo u snimanju venčanja, reportaža, kraćih formi; poznavanje rada sistema za stabilizaciju (ronin, steadicam)...

Tehnička opremljenost:

Full frame DSLR sa svetlosno jakim objektivima i pratećom opremom. Bar dva fiksna objektiva (prajma) veće svetlosne jačine; kvalitetan externi mikrofon Rode/Sennheiser; kvalitetan tripod/monopod.

 

- Dopunski videograf (second shooter):

Snimatelj za dopunske kadrove, drugi, odnosno pomoćni snimatelj za zahtevnije događaje, a samostalni za manje zahtevne, u zavisnosti od potreba.

 Predispozicije:

Osnovno poznavanje filmskog jezika, svetla i kompozicije; iskustvo u snimanju kao drugi ili kao glavni snimatelj

Tehnička opremljenost:

Full frame DSLR  (ili high-end krop telo) sa barem jednim fiksnim objektivom, eksterni mikrofon, stativ, monopod.

 

- Kreativni / vodeći fotograf: 

Ukoliko želite da gradite karijeru u jednom od vodećih studija u zemlji i da napredujete u karijeri, ukoliko ste kreativni, imate sveže ideje, radite na sebi i spremni ste da se usavršavate, a  posedujete kvalitete da predvodite tim, - onda je ovo prava prilika da radite posao koji volite i da od njega živite.

Predispozicije:

Bogato fotografsko iskustvo i iskustvo u fotografisanju venčanja; poznavanje modne fotografije i iskustvo u radu sa modelima; odlično poznavanje svetla i kompozicije, kao i klasičnog portretisanja; smisao za organizaciju, preduzimljivost; 

Tehnička opremljenost:

Full frame DSLR sa objektivima koji omogućavaju komfor u radu (zoomovi na 2.8, fixni 1.8 ili jači), sa sistemskim blicevima, modifikatorima svetla i trigerima.

 

- Pomoćni / drugi fotograf: 

Fotograf za komercijalni deo posla na svadbama. Rad prvenstveno sa gostima

Predispozicije:

Iskustvo u fotografisanju venčanja i proslava; dobro poznavanje fotografskih tehnika; komunikativnost, korektni snimci i produktivnost 

Tehnička opremljenost:

 Profesionalni aparat sa sistemskim blicem; dodatni blic sa trigerima ili rasveta 

 

- Asistent fotografa: 

Osnovno poznavanje geometrije i fizike (optike); iskustvo u bavljenju fotografijom; aparat je prednost

 

Za sve kandidate: prijatan izgled, komunikativnost i kultura izražavanja, lakoća rada u timu, poslovnost i odgovornost; poželjno posedovanje vozačke dozvole, kao i kredita na telefonu.

Ako niste baš sve od ovoga, ali ste mladi i perspektivni i nadate se da ćete biti ovakvi, konkurs je otvoren i za vas!

Želimo vam puno uspeha :)

Podatke o sebi i svom radu, vaš portfolio ili linkove možete poslati na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i obavezno naznačite [poziciju za koju konkurisete]

Očekujemo da uskoro postanete deo našeg tima i želimo vam puno sreće na konkursu!

Svi koji uđu u najuži izbor biće pismeno obavešteni. Neozbiljne ponude nećemo razmatrati, niti odgovarati na njih. O finansijskim uslovima će biti obavešteni svi koji budu pozvani na razgovor.

Kontakt Info

[email protected]
+381 18 255 647
+381 60 011 666 1

Adresa:

Obrenovićeva 59
18000 Niš
Srbija

Say Cheese @facebook     Follow us on Instagram

Contact us

Voleli bismo da znamo nešto više o Vama i o Vašim planovima za organizaciju venčanja kako bismo postigli onaj kvalitet fotografija po kojima nas ljudi pamte. Možete nas kontaktirati popunjavanjem formulara ispod i odgovorićemo vam što je brže moguće